2011. június 30., csütörtök

Érdi Tamás zongoraművész lesz újra a vendégünk


Kedves Hölgyem/Uram

örömmel értesítjük, hogy a vil
ághírű, prima primissima díjas Érdi Tamás budapesti zongorista, a Diakónia és az Árkosi Művelődési Központ vendége lesz jövő héten. Ez alkalomból jótékonysági koncertet ad (Liszt a kastélyban) három háromszéki kastélyban. Pénteken árkosi Szentkereszty kastély, szombaton zabolai Mikes kastély, valamint vasárnap a vargyasi Dániel kastély lesz a koncert helyszíne.

A koncerten való részvételével a fogyatékkal élőkért kifejtett szolgálatunkat támogatja. Jegyek megvásárolhatók Sepesisznetgyörgyön az Iriszházban, Rendezvényirodában és az árkosi kastélyban, Kovásznán a Művelődési házban, Zabolán a kastélyban, Kézdivásárhelyen a Vigadóban, Baróton a Művelődési Házban és LauraHázban (Hisszük, hogy fontosak), Vargyason a Polgármesteri Hivatalban, valamint megrendelhetők a 0724 000467 telefonszámon.

Szeretettel várjuk,

Makkai Péter lelkipásztor

Kopacz Attila igazgató

Áhítat - Fogadás


Kedves Hölgyem/Uram

örömmel értesítjük, hogy Isten újabb feladattal bízta meg alapítványunkat. Lehetőség nyílt arra, hogy Sepsikőröspatakon fogyatékkal élők és családjaik számára hozzunk létre egy szabadidős tábort és központot. Partnereink és támogatóink a Német Altreformirte Kirche, Osztrák Diakónia, STEPIC Alapítvány (AU) és a Holland COEN Alapítvány segítségével ebben az évben elkezdődik három szabadidős ház építése a Diakónia Alapítvány kőröspataki telkén.
Szeretnénk Isten áldását kérni ezen új tervünkre egy rövid áhítat keretében amelynek, megkérjük legyen imádkozó lelkű résztvevője.
Az áhítatra és azt követő fogadásra Sepsikőröspatak felett a helyszínen kerül sor pénteken július 1. délután 4 órától. Kérjük jelezze részvételi szándékát a 0724 0004670 telefonszámon.


Örödg Gyárfás Lajos Makkai Enikő
kuratóriumi elnök igazgató

2011. június 15., szerda

IriszHaz 10 percben

IriszHaz 10 percben katt ide

Algyógyi tábor

Az IriszHáz, a Diakónia Keresztyén Alapítvány fogyatékkal élőket foglalkoztató központja, nyári táborozást szervez kovászna, hunyad és fehér megyei fogyatékkal élő fiatalok számára jún. 20-25 között a hunyad megyei Algyógyon. 18 évét betöltött értemi fogyatékkal élő fiatalok, illetve gondozóik jelentkezését várják. A támogatott (kedvezményes) helyek száma korlátozott. A résztvevőket jelentkezési sorrendben fogadják . Jelentkezéseket jún. 17 ig várják a 0733 065375, 0267 315560 telefonszámokon, vagy az iriszhaz@yahoo.com villámpostán.

Huszár Izabella

szociális munkás